cv ketel onderhoud zandvoort onderhoud uitvoeren aan een cv ketel in zandvoort onderhoud verhoogd de levensduur van uw cv ketel

CV-ketel onderhoud in Zandvoort | Installatiebedrijf Ton Bakker

Heeft de cv-ketel van uw woning in Zandvoort onderhoud nodig? Installatiebedrijf Ton Bakker, erkend cv-ketel installateur is actief in de regio Zandvoort. De kosten voor een onderhoudsbeurt bedragen € 75,00 exclusief de mogelijk te vervangen onderdelen. Voor onderhoudswerkzaamheden buiten de regio Zandvoort wordt €15 euro extra in rekening gebracht. Wilt u direct contact voor het maken van een afspraak? Neem telefonisch contact op of vul het digital contactformulier in.

BEL 06 - 402 952 13 OF

Waarom cv-ketel onderhoud voor uw woning in Zandvoort?

Na de plaatsing van een nieuwe cv-ketel is het verstandig om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren om zeker te zijn van hoog rendement en een optimale werkende installatie. De cv-ketel is immers het hart van uw woning dat dagelijks in bedrijf is om uw te voorzien van heerlijk warm water en een comfortabele verwarmde woning. Een goed onderhouden cv-ketel toont geen gebreken en vermindert de kans op het defect raken van onderdelen in uw installatie. Een vuil toestel kan slijtage veroorzaken waardoor uw noodzakelijk onderdelen dient te vervangen.

Om te zorgen dat uw woning in Zandvoort energiezuinig wordt verwarmd is ook een juiste afstelling noodzakelijk. Al deze zaken worden meegenomen in de onderhoudsbeurt.

CV-ketel onderhoud buiten Zandvoort?

De onderstaande gemeentes behoren tot het primaire werkgebied van Installatiebedrijf Ton Bakker. Woon u net buiten deze gemeentes? Neemt u even telefonisch contact op, wellicht kan ik na overleg alsnog uw onderhoudsbeurt verzorgen.

  • Zandvoort
  • Haarlem
  • Heemstede
  • Hoofddorp
  • Overveen
  • Bloemendaal