cv ketel storing verhelpen in zandvoort storing aan de cv-ketel laten repareren in zandvoort cv ketel storingsdienst zandvoort

CV-ketel storing in Zandvoort? Ton Bakker helpt u graag

Ondanks de innovatieve technieken en prachtige hedendaagse centrale verwarming installaties kan het altijd zijn dat er een storing optreed in het toestel. Wanneer er een storing optreedt kan dat als zeer vervelend worden ervaren aangezien de verwarming van uw woning in Zandvoort wordt onderbroken. In de meeste gevallen kunt u de storing verhelpen door de reset knop in te drukken. Deze knop bevindt zich aan de voorkant van de cv-ketel. Indien het uw cv-ketel na de reset weer naar behoren functioneert is er niets aan de hand. Valt het toestel wederom in storing dan dient u contact op te nemen met een installateur.

BEL 06 - 402 952 13

In het geval van een aanhoudende storing kom ik bij u voorrijden om een korte inspectie uit te voeren. Ik ben gevestigd in Zandvoort, in de meeste gevallen ben ik binnen een half uur bij u op aanwezig. Na de korte inspectie informeer ik u over het mogelijke defect en welke kosten er bij een reparatie zijn gemoeid. Wanneer u mij de betreffende storing telefonisch al door kunt geven zorg ik dat ik de juiste onderdelen direct mee kan nemen mocht er onverhoopt toch een defect zijn ontstaan in uw cv-ketel.

CV-ketel storing buiten Zandvoort?

De onderstaande gemeentes behoren tot het primaire werkgebied van Installatiebedrijf Ton Bakker. Woon u net buiten deze gemeentes? Neemt u even telefonisch contact op, wellicht kan ik na overleg alsnog uw storing verhelpen. Buiten de gemeente Zandvoort wordt 15 euro aan voorrijkosten berekend.

  • Zandvoort
  • Haarlem
  • Heemstede
  • Hoofddorp
  • Overveen
  • Bloemendaal