cv ketel met spoed vervangen in zandvoort cv ketel laten vervangen door installateur uit zandvoort informatie en mogelijkheden bij het vervangen van een cv-ketel

CV ketel vervangen in Zandvoort | Installatiebedrijf Ton Bakker

Er zal een moment komen dat u oude cv-ketel niet meer in staat is om uw woning of appartement in Zandvoort naar behoren te verwarmen en te voorzien van warm water. Op dat moment doet u nog een laatste poging een reparatie te laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat de cv-ketel het nog een winter volhoudt. Voordat u dit besluit maakt moet u zich bedenken dat een oude cv-ketel zeer veel gas en energie verbruikt om uw woning te verwarmen. Het is daarom veel voordeliger uw oude ketel te vervangen voor een nieuwe hr-ketel.

Installatiebedrijf Ton Bakker uit Zandvoort voorziet u graag van een vrijblijvend advies voor het vervangen van uw oude cv-ketel. Neem direct telefonisch contact op of vraag via de button hieronder een vrijblijvende offerte op maat aan.

BEL 06 - 402 952 13 OF

Mogelijkheden bij het vervangen van uw cv-ketel

Naast gasverwarming zijn er meerdere mogelijkheden om u woning te verwarmen. Het is ook mogelijk om naast uw woning in Zandvoort een warmtepomp installatie te plaatsen waarmee uw duurzame energie uit de bodem haalt in plaats van een beroep te doen op uw gasvoorziening. Warmtepomp installaties zijn ideaal bij woningen welke worden verwarmd door een vloerverwarmingsinstallatie.

Tevens kunt ervoor kiezen een zonneboiler te plaatsen. Aangezien de zon in veel schijnt in Zandvoort kan dit een waardevolle investering in uw woning zijn. Met een zonneboiler verwarmt u water door de boiler te verbinden met een zonnecollector op uw dak. Er zijn dus meerdere manieren om uw woning op een efficiƫnte manier te verwarmen. Raadpleeg voor het vervangen van uw oude cv-ketel het advies van Installatiebedrijf Ton Bakker uit Zandvoort.

Voordelen van het vervangen van uw oude cv-ketel:

  • Hoog rendement door de nieuwe techniek
  • Verlaging van uw stookkosten wat u terug ziet op uw energierekening
  • Geen jaarlijkse reparatiekosten aan uw oude cv-ketel
  • U draagt bij een beter milieu door lager gasverbruik